Audio Encoding en Multiplexen

Voor regio’s waar men kan volstaan met 1 zender, is het verstandig om lokaal te gaan encoderen en te multiplexen. Hierbij kun je alles in 1 rack onderbrengen, zowel de zender,versterker, multiplexer encoding, etc.

Hierbij kunnen wij aanbieden om onze DIRECT ENCODER , te gaan updaten met het multiplex software pakket, alles in 1 HE behuizing die ook nog remote te benaderen is en middels een webinterface beheerd kan worden. De encoders hebben dezelfde specificaties als de DIRECT ENCODER en het multiplex software kan ALLE DAB/DAB+ STANDAARDEN encoderen inclusief alle foutcorrectie systemen en directe doorverwijzingen naar evt FM frequenties, indien buiten bereik van het DAB+ signaal.

Voor regio’s waar meerdere zenders nodig zijn, kunnen wij de cloud variant aanbieden, hiermee is een grotere betrouwbaarheid van het netwerk gegarandeerd. Meerder zenders zitten vaak niet niet in hetzelfde postcode gebied, maar moeten wel worden aangestuurd, stel dat er lokaal wordt geëncodeerd, en de data verbinding binnen dat postcode gebied is niet beschikbaar ( onderhoud e.d. ) dan zijn ook alle andere zenders niet meer in de lucht. Bij het encoderen/multiplexen in de cloud wordt dit voorkomen, en dus een stabieler en een hogere beschikbaarheid van het zender netwerk.

nl_NL